Sådan er Speak&Earn

BYTTE, BYTTE KØBMAND! Speak&Earn er et onlinepanel, som belønner dig som panelist for at deltage i spørgeskemaundersøgelser på nettet.

Ved at tilmelde dig Speak&Earn kan du nemlig bytte din mening til penge.
Vi lover dig, at ingen vil banke på din dør eller ringe til dig midt i aftensmaden.

Speak&Earn foregår online, og som medlem af panelet bliver du jævnligt inviteret via mail til at deltage i undersøgelser.

På den måde styrer du selv, hvor og hvornår det passer dig bedst at svare på spørgeskemaet.

Så hvis du et par gange om måneden har 5-10 minutter til rådighed
og gerne vil tjene penge på at dele din mening med os, så opret en profil via linket herunder.

Hos Speak&Earn er dine meninger guld værd – også for dig!

Hvem står bag Speak&Earn?

Bag Speak&Earn står MediaAid ApS, som har flere års erfaring i at håndtere brugerundersøgelses-paneler. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller hvis du skulle få et problem.

Udbetalinger håndteres af det svenske firma Cint AB.

Du kan til enhver tid få hjælp af vores kundeservice her.

HVORDAN FUNGERER DET?

Speak&Earn er et panel, der foretager online spørgeskemaundersøgelser om forskellige emner. Det kan handle om alt fra specifikke begivenheder, produkter og varemærker til dine egne, personlige interesser og vaner. Vi stiller spørgsmål, der berører dit liv og du får mulighed for at fortælle os, hvad der betyder noget for dig, men også hvad der ikke gør.

Det er heldigvis nemt og uformelt at være en del af panelet Speak&Earn. Vi mailer undersøgelserne direkte til dig, så hold udkig efter dem.  Normalt er der en svarperiode på 3-5 dage og vi sætter stor pris på, at du forsøger at besvare undersøgelsen inden for dette tidsrum. Vi inviterer vores panellister til at besvare op til tre spørgeskemaer om måneden, men det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil deltage i den pågældende undersøgelse eller ej.

TID ER PENGE

Som tak for den tid du bruger på at besvare spørgeskemaerne, betaler vi dig tilbage med både stor taknemmelighed og økonomiske gevinster. Du tjener mellem 4,25 kr. op til 32 kr. per undersøgelse. Speak&Earn kan ikke undvære dig og dine meninger, og hvem vil ikke gerne have en online-sparegris!

DINE SVAR ER ANONYME

Vi vil gerne forsikre dig om fortroligheden af dine personlige oplysninger. Du kan trygt og roligt tilmelde dig panelet og besvare spørgeskemaundersøgelserne, dine svar er nemlig fuldstændig beskyttet hos os. Det vil ikke være muligt, ej heller formålet, at genkende individuelle panellister i vores system.